Breinkennis Helpt organisaties ontwikkelen

Video's

Waarom verandering moeilijk is

Geplaatst: 2 jaren geleden

Veranderen kost ons veel moeite en energie. Maar wat is er dan precies zo vermoeiend? In deze video leg ik je uit hoe verandering werkt in je brein.

Saamhorigheid, samenwerking, samen werken… hoe komen we van die eilandjes af?

Geplaatst: 4 jaren geleden

Eilandjes binnen een organisatie, die maar moeizaam samenwerken. Het is een bekend probleem. De vraag is hoe dit soort eilandjes ontstaan en nóg belangrijker: hoe we er vanaf komen. Dit webinar is de derde in een reeks gratis webinars die ik gegeven heb om ondernemers te helpen na de coronacrisis een vliegende start te maken.

Fouten maken is menselijk, maar hoe voorkom je ze?

Geplaatst: 4 jaren geleden

Soms kunnen kleine foutjes enorme gevolgen hebben. Voor bedrijven kan het voorkomen van fouten een enorme kostenbesparing zijn. Minder klachten, minder dubbel werk en minder kans op (bijna) ongevallen. In deze webinar geef ik een stukje breinkennis over het voorkomen van fouten.

BreinKennis Webinar Hoe creëer je proactieve medewerkers

Geplaatst: 4 jaren geleden

Op 2 april heb ik een webinar gegeven om ondernemers te helpen om na de Coronacrisis zo effectief mogelijk aan het werk te gaan. Hopelijk kunnen we zo iets van de geleden schade inlopen. In de eerste webinar van deze serie ging het over 'proactieve medewerkers'.

Joke de Vries over hoe je als ondernemer succesvoller en productiever kan zijn | Moneybird Tea-time

Geplaatst: 4 jaren geleden

Daarnaast heb ik tijdens 'MoneyBird Tea time' een stukje breinkennis gegeven over vertrouwen en waarom het voor ondernemers belangrijk is om te weten hoe dit werkt. Doe er je voordeel mee, bijvoorbeeld tijdens acquisitiegesprekken. Deze sessie is ook terug te kijken via youtube.

BreinKennis bij IJsseltechnologie Zwolle

Geplaatst: 6 jaren geleden

Pitch Smart Industry Café Hardenberg

Geplaatst: 7 jaren geleden